domingo, 26 de junio de 2011

ÚLTIM OBRIM!! NO FALTEU

HUI DILLUNS DIA 27 ÚLTIM DIA DE VISITA DE L’EXPOSICIÓ OBRIM UNA FINESTRA AL MÓN A L’ESCOLA DE LA ROMANA DE 9:00 A 13:00H VOS ESPEREM!!!




Ahir dissabte ens van aplegar tots i totes al voltant d’una jornada a l’escola de La Romana on es troba l’exposició “OBRIM UNA FINESTRA AL MON” Mª José és la gran docent que juntament amb un gran nombre d’alumnes, de docents, d’amics, de familiars i de tot aquell que vulga implicar-se dona a conèixer la necessitat de igualtat de drets i de llibertat que han de posseir tots els humans i de com mentre uns pateixen necessitats altres es dediquen a les injustícies socials.







Els millors ulls per veure tot açò son els alumnes de molts centres des dels nostres xiquets de la Romana fins Iruña, Sevilla, Novelda, Almoradí, Dénia... i molts molts pobles i ciutats que col•laboren amb aquesta gran persona que ens apropa la visió i la opinió del futur.







Dissabte van poder veure vídeos, fer grups per parlar i fer comentaris, passar-ho molt bé amb un dinaret de cabasset, i el millor per a la cloenda fer un xicotet debat al voltant d’un tresor que tenim al poble com es LA CARRASCA MIL•LENÀRIA.

 Un punt i no final que continua en marxa i nosaltres darrere per donar suport a tota aquesta manifestació necessària i solidaria de la mà de Mª JOSÉ.





MÉS INFORMACIÓ AL BLOC OBRIM UNA FINESTRA AL MÓN



Jornada "Obrim una finestra al món" on PhotoPeach

No hay comentarios:

Publicar un comentario