sábado, 23 de julio de 2011

Un reportatge televisiu molt interessant!!

 "Redes", el programa que realitza Eduard Punset, tindrà una reemissió d'estiu amb la reposició del capitol 75: No me molestes, mamá, estoy aprendiendo. En aquest capitol Eduard Punset entrevista a Marc Prensky, expert en l'educació del futur, un home trencador amb noves idees i creatiu en l'empresa de reformar les aules i els sistemes educatius acutals.





MAMÁ ESTOY APRENDIENDO. Torneu a vore'l a Rtve a la carta.





Encara no havia tingut oportunitat de fer un comentari d’aquest gran programa que du Punset “Redes”, però em sembla molt interessant sobre tot la forma d’apropar nous descobriments, tant en el món educatiu com científic que desconeixem i que es troben a l’abast de tothom.



No molestes mamá estoy aprendiendo, va suposar traure un poc, si cal, el mite de que els video-jocs, no son tan roïns com es pensa, ja que ajuden a gestionar les emocions bàsiques, a la creativitat i l’ingeni, a estructurar el cervell, i fins i tot ajuden a cooperar amb altres, a posar-se d’acord per realitzar el joc o a escollir el joc entre amics, a crear equip...



Un programa molt captivant on hi va haver una frase que no l’oblidaré: “formar als nostres alumnes per a professions que possiblement no coneixem...”





CREAR HOY LAS ESCUELAS DEL MAÑANA. Torneu a vore'l a Rtve, a la carta



Aquesta setmana el programa “Redes” va tractar “Crear hoy las escuelas del mañana” vos recomane aquest vídeo personalment el poema d’un xiquet al final em va posar els pels de punta, i al llarg d’aquestos 28 minuts he de destacar una frase que va remarcar Richard Gerver: “la docencia es una vocación que brota del corazón”.



Ens trobem en una societat que ha canviat molt és per aquest motiu que el sistema educatiu també ha de canviar segons Richar G, ja no estem a les societats industrials on es preparava per un treball concret, ara ens trobem i necessitem unes escoles on es treballen habilitats com la solidaritat, el pensament crític, l’empatia ... una societat canviat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario