jueves, 17 de noviembre de 2011

Un detall inoblidable de PILAR



Després de la setmana d’Enric Valor i del treball en equip de la nostra aula envers als versos, endevinalles i poesies, vaig observar que els xiquets/es demanaven tornar a dir-les a l’aula i jo els vaig contar que a mi algunes me les va dir la meva avia i una veina ja major, però que segur els seus avis també en sabien a muntó.



Així ha sigut, van donar un full on demanaven a les famílies i als avis dels xiquets/es que ens tranmeteren una xicoteta part de la seva cultura per nosaltres transmetre-la a l’aula.





Ara tenim un gran nombre de poesies, endevinalles i una mica de tot on els xiquets es senten identificats i molt contents.






Aquest més estem treballant la de Raúl i Paula i ells lis dieuen als amics qui se la va dir i la reciten (a vegades diuen als companys és meua).



















Però açò no acava ací de segur totes no les podrem veure aquest curs, però el proper també continuarem i per això vaig a intentar recopilar-les en un llibret.


Un llibret que serà molt especial ja que li he demanat a una gran amiga i companyera PILAR coneguda blogger i una persona que te unes manetes d’or  que ens fera un dibuix per a la portada d’aquesta meravellossa recopilació de la nostra cultura i sabeu que!! mireu mireu:


HOLA GUAPETONA!! TU DIBUJITO YA LO TENGO HECHO.DIME SI TE GUSTA COLOREADO O EN BLANCO Y NEGRO ¿TE LO MANDO A TU CORREO?.UN BESAZO.





A nosaltres el que ens faces de luxe si està en blanc bé i si ho fas en color bé també, serà espectacular de totes les maneres.


No hi ha paraules per donar-te les gràcies Pilar el que si puc fer es convidar-te si passes pel nostre poble a conèixer-nos i gaudir d’un dia amb nosaltres.


Podeu conèixer a Pilar en:

                                    

                                             Bloc d'Ilustracions


                                                       Bloc d'Educació Infantil



                                                           Bloc de contes

4 comentarios:

  1. Uau! Gràcies per compartir aquestes experiències que estas realitzant. Ja ens ensenyaràs com et queda aquest llibre del que ens parles.

    Salutacions!

    ResponderEliminar
  2. TE LO HE MANDADO A TU CORREO.ESPERO QUE TE GUSTE.MUCHAS GRACIAS POR ESAS PALABRAS TAN BONITAS. HA SIDO TODO UN PLACER REALIZAR EL DIBUJO. ESTAREMOS EN CONTACTO. UN BESAZO.

    ResponderEliminar
  3. QUERIDA AMIGA,¿TE HA LLEGADO EL DIBUJO? ESPERO QUE TE SIRVA PARA LA ACTIVIDAD TAN ESTUPENDA QUE HAN HECHO DE RECOPILACIÓN DE ADIVINANZAS, POEMAS... YA SABES QUE PUEDES CONTAR CONMIGO CUANDO QUIERAS.MUCHAS GRACIAS POR LA PUBLICIDAD QUE HACES DE MIS BLOGS.UN BESAZO.

    ResponderEliminar
  4. Joel la veritat està quedant molt bon treball, a veure si a poc a poc anem completant el projecte.

    Pilar clar que ja tinc la refranera a casa estic encantada i demà (perquè hui se m'ha quedat en casa) lis mostrare als xiquets/es la Pilar refranera!! a veure si tinc un ratet i la pose en aquesta finestreta.

    Moltes gracies als dos pels vostres comentaris!!

    ResponderEliminar