domingo, 9 de mayo de 2010

T.I.C


ACTIVITATS PER TREBALLAR AMB LES TIC


1. Aprenem amb el ratolí:

Previ a una activitat amb els alumnes, què és el primer que han de saber? sens dubte el maneig del " ratolí" ací trobareu jocs per iniciar als més menuts en aquest maneig:
http://www.ite.educacion.es/w3/eos/MaterialesEducativos/mem2001/raton/index.html

2. Acolorir, seguir camins, puzzles i laberints.

Aquesta proposta de l'editorial Edelvives va adreçada de 3 fins a 6 anys i podem treballar de tot amb un sol clic!!

http://www.sehacesaber.org/chavales/chavales06Juegos?edad=1


3. La millor Web infantil:

Hi ha de tot i tot els jocs són... Heu de visitar-la!!!! Passeu el ratolí per damunt de cada objecte i a jugar, descobrir, gaudir, imaginar...


http://www.poissonrouge.com/


4. El raonament:

Per aprendre és necessari raonar, prestar atenció, reflexionar. Un exemple senzill d'activitat per desenvolupar aquestes capacitats les troben en aquest portal.

http://www.genmagic.net/educa/


5. Amb els 5 sentits:

No podem oblidar que la informació arriba a nosaltres a través dels sentits. En l'ordinador utilitzem preferentment la vista i la oida, però què fem amb els altres?
http://nea.educastur.princast.es/repositorio/RECURSO_ZIP/1_ibcmass_u04_indentidad/u04/index.html


6. Els valors:

Educar suposa transmetre valors, hàbits i actituds que fan de la nostra vida una societat més agradable, saludable i respectuosa. Una pàgina que té un fort compromís amb el nostre món és la de les tres bessones:

http://www.lestresbessones.com/




7. BUSCADOR INFANTIL:

És gratificant saber que podem posar als alumnes davant els ordinadors sense cap por a trobar imagtes desagradables. Per aquet motiu tenim un buscador infantil que ens ajudara a "deixar fer" i per a nosaltres, les mestres, també ens ajudarà per trobar més facilment el que volem per als projectes d'aula.





*Curs: 3x5 activitats per treballar amb les TIC. Yolanda Camello.http://blog.educastur.es/gloriafuertes/category/proyectos/tablets-pc/


No hay comentarios:

Publicar un comentario