viernes, 2 de abril de 2010

2 D'ABRIL "DIA DEL LLIBRE INFANTIL"

En l’art de la lectura està imaplicada l’habilitat del llenguatge (expressió i comprensió oral, expressió i comprensió escrita o lectura) que és essencial per a la vida de l’ésser humà en tots els seus aspectes.

És considera la lectura per una part com un bé cultural en si mateixa, que ajuda a la formació de criteris personals que lleven a la independència de pensament, i per altra, com una activitat de satisfacció i divertiment.

És per tant que en esta data tant significativa cal que tinguem consciència de la importància de deixar volar la imaginació amb comptes meravellosos.... fades, bruixes, nans, i tants personatges que ens acompanyen dia a dia en la creació d’un món màgic i misteriós que ens allunya de la realitat i ens deixa volar per misteris insospitats, per les rialles incontrolables o pels desitjos que volem aconseguir o a cas no son tot històries meravelloses que volem conèixer i descobrir per això hem de llegir i tot esta en els llibres.
Ni avui, ni demà, ni despús demà deixeu de vore llibres tant si sou xicotets, com si sou grans com si sou majors.


SEMPRE OBERT, SEMPRE UN LLIBRE!!

Un dels autors que tants moments màgics ens ha deixat és HANS CHRISTIAN ANDERSEN busqueu el compte que més vos agrade a la seua biblioteca personal i compteu-se'l a un xiquet/a de segur vos l'agrairà.

http://www.ciudadseva.com/textos/cuentos/euro/andersen/hca.htm

No hay comentarios:

Publicar un comentario