sábado, 21 de enero de 2012

Un nou projecte, un nou repte.

Tot va començar quan a l’octubre en el calendari de la revista mestra d’infantil van aparèixer unes piràmides, tots estaven mirant i alguns van preguntar que era allò, supose uns ho sabrien i altres no, tots en silenci i s’escolta a Àngel dir -són PIRÀMIDES!! tots el van mirar com diguent i tu com ho saps, ell va dir perquè si!! I bé tots ens van quedar pensant en allò. En eixos moments portaven el projecte de les bruixes, però jo els vaig dir que m’ho apuntava i ja votariem un nou projecte.Després del projecte de les bruixes van fer una votació per veure que temes sortien; aquell mes Pablo també va proposar que li agradaven molt els dinosaures i jo els vaig preguntar, si també voldrien saber coses d’ells? alguns si, altres de les princeses i a la fi vos deixe les votacions:


CASTELLS: Ainhoa, Tobías, Claudia, Álvaro, Marc, Raúl, María, Natalia, Alejandro, Jasmine, Vicente, Yaiza, Paula, Iris, Callie, Isabel.

PIRÀMIDES: Ángel, Lucas de Diego, Naiara, Lucas.

DINOSAURES: Pablo, Brayan, Luis, Christian, Urko.

DRAC: Saúl, volia el drac en el castell.Les princeses i els cavallers van guanyar, així que van realitzar el projecte del Castells, però aquest mes i com que s’apropa el Carnestoltes hem aprofitat per fer un projecte en el quan farem una festa final tots disfressats.

Encara que el projecte dels dinosaures va quedar segon ja li he promès a Pablo que el següent serà el dels dinosaures.

Tots en marxa i endavant amb el projecte. De primer l’ajuda de les famílies amb tota mena de material, algun d’ells autèntic d’Egipte ja que algunes families ja han anat, altres amb suport visual de llibres, i per completar tota mena de coses relacionades.

Tots els dies tenim sorpreses!!! Luis ha dut una piràmide completa amb sarcòfag inclòs, tots molt emocionats, també ha dut pergamins on més endavant observarem els dibuixos i l’escriptura dels egipcis. Ainhoa també va portar moltes cosetes que són de la seva tia Alicia. Tots i cadascú aporta alguna cosa especial bé material, o bé artística, amb uns dibuixos molt imaginatius!!Les nostres coses d'EGIPTE on PhotoPeach

El material de casa va arribant i nosaltres busquem les idees prèvies que hi ha per a tot:QUÈ SABEM D’EGIPTE!!!!

Saúl: hi ha Piràmides.

Urko: les mòmies estan dins.

Paula: i un tresor.

Raúl: té monedes.

Urko: el tresor està davall del mar perquè son pirates no en les piràmides.

Vicente: els pirates vivien en el barco en la mar perquè si no esta baix del mar.

Paula: i en la piràmide.

Vicente: els tresors estan en el aigua.

Lucas de Diego: els tresors estan davall de la arena.

Saúl: enterrats.

HEU VIST ALGUNA PIRAMIDE?

Iris: hay una en Novelda.

Saúl: en Novelda al costat...

I LES MOMÍES...

Iris: les mòmies són polps.

Altres: Noooooo.

Marc: són monstres.

Ainhoa: és una cosa tota blanca de paper.

Vicente: Agafes un tros de paper tires el aigua dintre i quan explota ella li explota en la cara.

Pablo: no es paper es altra cosa.

Paula: no se mueven estan como estatuas.

Urko: en Scooby Doo les mòmies es mouen.QUÈ VOLEM SABER?

- On es troba egipte?

- Com són les mòmies?

- Com són les piràmides?

- Com anaven vestits?

- Qui és el faraó?

- Les joies d’or?A poc a poc anem descobrint ON ES TROBA EGIPTE?, COM SÓN LES MÒMIES? i el que més els ha agradat EL RIU NIL!! que atravessa Egipte, la nostra aula s'ha transformat i sembla que entrem cada dia a la piràmide, però ha sigut gràcies a David el mestre de religió que ja és el nostre arquitecte personal.

Descobrint Egipte on PhotoPeach

2 comentarios:

  1. UN PROJECTE QUE DE SEGUR US FARÀ GAUDIR... AL LLARG DELS NYS FENT PROJECTES AQUEST TEMA VA SORTIR EN 3 CURSOS...I CADA VEGADA DIFERENT...ANIREM SEGUINT EL VOSTRE PROJECTE...NOSALTRES ACABEM D'ENCETAR EL PROJECTE DE LA MÚSICA...

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Dolors!! la veritat estan tots/es molt emocionats, com al llarg de la setmana tenim al nostre horari diferents dies per treballar el projecte a vegades em diuen - I avui fem Egipte!! No havia fet mai aquest projecte i la veritat també em senc contenta, sobre tot per la participació de les famílies!!

    ResponderEliminar