Avui he vist una pel·lícula que feia molt de temps anava darrere d’ella ja que havia escoltat crítiques bones i la veritat ha sigut molt bona. No ja en el sentit de dir “xè que peliculon” sinó més bé perquè m’ha fet reflexionar i relacionar el món de la cuina amb l’educació i algú dirà que ximpleria, doncs bé a qui no li ha passat de dir...? - mira si això és el que jo faig però en distinta professió això és el que he sentit jo al veure la pel·lícula “Julie y Júlia” segur vos sonarà, però, he trobat una relació molt estreta amb la meua feina, ja que tota esta adreçada al món culinari i a la investigació i dur a terme tot allò que altres ja han posat en pràctica o han descobert traslladant-ho a la nostra era en realitat uns quants anys és la diferència però, el contingut és el mateix a cas nosaltres a les aules no duem a terme receptes de Maria Montessori, de Freinet, Decroly? Alguns pensaran xe quin desfase!! doncs bé jugar i aprendre són conceptes per a la vida i així ens els van transmetre aquestos docents tant importants.
Avui és clar que tenim altres investigadors que ens apropen la realitat a l’aula com Rosa Sensat, Antoni Zabala, Anna Teberosky, i tants altres docents que dia a dia fan de l’educació un llibre de receptes obert perquè tots cuinem Dolors Todoli, Carmen Díez, totes aquestes educadores posen al foc noves receptes per que els nostres alumnes aprenguen d’una forma divertida, farcida de saler i dolçor com si d’un bon pastis es tractara, i ara amb tots els companys i companyes compartint receptes culinàries als nous llibres de cuina anomenats BLOCS és molt senzill dur a terme una bona recepta educativa amb multitud de plats bons per poder traure’s profit.
Cada vegada que descobrís un nou bloc em senc entusiasmada coses noves tot ho volem aplicar a les aules els alumnes encantats la veritat és molt bonic poder gaudir d’un gran llibre de receptes com les que trobem a Internet i totes posades a la taula i amb bons resultats.
Bé açò ha sigut una xicoteta reflexió personal per donar les gràcies a totes les persones que escriuen receptes en els seus gran llibres d’aula desde la cuinera més gran, fins al docent o la docent més faenera, tots aportem un granet per poder educar i fer la nostra feina de la millor manera que puguem o sapiguem.
Avui és clar que tenim altres investigadors que ens apropen la realitat a l’aula com Rosa Sensat, Antoni Zabala, Anna Teberosky, i tants altres docents que dia a dia fan de l’educació un llibre de receptes obert perquè tots cuinem Dolors Todoli, Carmen Díez, totes aquestes educadores posen al foc noves receptes per que els nostres alumnes aprenguen d’una forma divertida, farcida de saler i dolçor com si d’un bon pastis es tractara, i ara amb tots els companys i companyes compartint receptes culinàries als nous llibres de cuina anomenats BLOCS és molt senzill dur a terme una bona recepta educativa amb multitud de plats bons per poder traure’s profit.
Cada vegada que descobrís un nou bloc em senc entusiasmada coses noves tot ho volem aplicar a les aules els alumnes encantats la veritat és molt bonic poder gaudir d’un gran llibre de receptes com les que trobem a Internet i totes posades a la taula i amb bons resultats.
Bé açò ha sigut una xicoteta reflexió personal per donar les gràcies a totes les persones que escriuen receptes en els seus gran llibres d’aula desde la cuinera més gran, fins al docent o la docent més faenera, tots aportem un granet per poder educar i fer la nostra feina de la millor manera que puguem o sapiguem.
No hay comentarios:
Publicar un comentario